Edward Beer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edward Beer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Edward Beer heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik ben 1977 op deze school gekomen.

  Ik ben 1977 op deze school gekomen. En o wat was het gebouw groot en wat voelde ik mij klein (was ik toen ook wel). En het zoeken naar het lokaal was altijd een strijd. Na een jaar ben ik naar de MAVO gegaan. Geweldig was de heer Sertons. Streng maar rechtvaardig. Wanneer wij klaagden over de heer Veldman (engels en wiskunde) kwam hij tijdens de les achter in de klas zitten. Je had gewoon het gevoel dat je serieus werd genomen. Ook het kopje koffie bij hem nadat ik door zuster Delv(f?)in de klas was uitgestuurd. Ook de computerles van de heer Schalkwijk was geweldig. Je moest een som berekenen dmv het invullen van schrapkaarten. Een maand later kreeg je de uitkomst 2+2=8. Ja, dat gaat tegenwoordig wat eenvoudiger. Helaas heb ik geen contact meer met oud-klasgenootjes (veel namen ben ik vergeten).

  2004, Edward Beer

  De sportdagen waren geweldig.

  De sportdagen waren geweldig. Verder heb ik goede herinneringen aan alle onderwijzers. Vooral de heren van Hest en van Hees. Een eervolle vermelding voor mevrouw Spaans. De eerste moeilijke dagen op de Wilbeekschool heeft ze me erdoor heen gesleept.

  2004, Edward Beer
  ?