Eduard Smits

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eduard Smits en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Eduard Smits heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kleiën: je moest na het kleiën de klei weer tot een kubus maken en dan een gat maken met je duim waar water in gedaan werd zodat de klei niet uitdroogde en zacht bleef.

  Kleiën: je moest na het kleiën de klei weer tot een kubus maken en dan een gat maken met je duim waar water in gedaan werd zodat de klei niet uitdroogde en zacht bleef. De blauwe slofjes waarmee je inderdaad prima op de gang kon glijden en uiteraard de dagelijkse LIGA. In het eerste jaar moesten we ook nog zaterdagochtend naar school, tweede jaar werd dat afgeschaft. Samen met Mieke, mijn buurmeisje, heen en terug naar de school, wat 50 meter lopen zal zijn geweest, het veldje oversteken aan de Thomas v. Diessenstraat en dan het sintelpadje naast het wit-gele kruis gebouw. DE poppenkast was ook een hoogtepunt en het buiten spelen natuurlijk samen met Anne Peijnenburg en anderen.

  Kleuterschool Seraphine, 1963

  Samen keten met Harrie Veneman.

  Samen keten met Harrie Veneman. Heel veel leuke lieve meisjes. Mijn danspartner voor brons (wiens naam ik kwijt ben). En natuurlijk Carnaval!

  Dansschool Michielsen, 1975

  Na de brugklas twee jaar atheneum.

  Na de brugklas twee jaar atheneum. Daarna naar 4 HAVO. Paula van Hommelen, Elly de Kruijf en Harrie Veneman staan me nog het meest bij. Met Harrie keten bij dansschool Michielsen. Daar hebben we veel lol gehad en leuke vriendinnetjes.

  Koning Willem II College (v..., 1971

  ?