Edu Mouthaan

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Apeldoorn

  Bekijk het volledige profiel van Edu Mouthaan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Edu Mouthaan heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Metaalbewerken en autotechniek klasgenoten: Dick Schut, Jelle de Vries, Wim Ploeg, Jan Coevoet, Remmelt Middelveen en een zekere"Billy".

  Metaalbewerken en autotechniek klasgenoten: Dick Schut, Jelle de Vries, Wim Ploeg, Jan Coevoet, Remmelt Middelveen en een zekere"Billy". We zaten eerst in de graaf van Leijdenlaan in allerlei gebouwen en zijn later naar de sprengenweg verhuist.In de tijd van de Duivenlaan moesten we elke keer van leslokaal wisselen. we gingen altijd in een groep met dezelfde jongens. Dhr Ronner was een bijzondere verschijning. Hij stelde zich voor en vertelde over zijn handicap. De leraar van metaalbewerken was mank maar verschrikkelijk sterk, hij moest zelf zijn wielmoeren van zijn Volkswagen los maken. Zo strak zaten ze.

  2007, Edu Mouthaan

  Dhr Griffioen, met eeuwige pijp.

  Dhr Griffioen, met eeuwige pijp. Met een klein groepje in de tweede klas hadden we vaak een nasifuif of thee drinken.o.a. Tineke Hoogendijk, Lex Oosterman, Gerrit Kok, Ria Garretsen, Nora de Bruin, Edu Mouthaan.

  2007, Edu Mouthaan

  Juf Ronner.

  Juf Ronner. Juf Holster, meester vanDam, Meester Griffioen, Meester V Houwelingen. Franse les in 5e en 6e klas. Klasgenoten Frits Hogers, Jaap Tekelenburg Gijs Brand , Gerda Jansen Anja van Drumt, Carla Roode. Ada de Vries. Tineke Loijenga en Nora de Bruin zaten een klas lager. Ik heb ook in de 7e klas gezeten( 6B) In de laatste klassen hadden we een 4 dagen een uitwisseling met kinderen uit Dortdrecht. Fietstocht in de omgeving (Zwijndrecht)en een boottocht naar de haven van Rotterdam. Alle jongens waren gek op Anja van Drumt. Ada de Vries was geemigreet naar Australie. Op school gegaan van 1952 tot 1960

  2004, Edu Mouthaan
  ?