edith Sneijders

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van edith Sneijders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  edith Sneijders heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ging met Bea van Voorthuizen en Janet Bleker als enige meisjes van de Lindeboom in Koog aan de Zaan naar het Zaanlands.

  Ik ging met Bea van Voorthuizen en Janet Bleker als enige meisjes van de Lindeboom in Koog aan de Zaan naar het Zaanlands. Zat meestal naast Marianne van der Hoeven of Willie Swart. Herinner me nog Erika Koch, Marjolein Veenis, Margreet Swart, Pieteke Anjema, Ineke van Houten, Aletta Binsbergen.

  SGM Het Zaanlands Lyceum, 1969

  De school van Meester Luinge, Juf Koelman-Krom, Juf Eskes, Juf Reitsema (handwerken) en Meester Daalder.

  De school van Meester Luinge, Juf Koelman-Krom, Juf Eskes, Juf Reitsema (handwerken) en Meester Daalder. Gek dat ik niet te zien ben p de schoolfota van Bea (ik heb toch echt in die klas gezeten!). Ik werd nog al gepest met mijn (nogal ronde) figuur en bolle toet. Ik heb nog steeds een hekel aan gym door de reacties meester Nijk, de gymleraar toen (die kennelijk een hekel had aan mijn broer). Ik was bevriend met Wil Kreemer en Joke Wendel. Herinner me nog goed Marga Rem, Mia Halff, Janet Bleker, Nelleke Schoen, Yvonne Kuiper, Ancla de Geus. Wilma Buys, Cathy Challa, Bea van Voorthuizen (staan nog in mijn poëzie), ik kan me niet herineren dat zij mij hebben gepest. Ook kan ik mij goed herinneren Jan Zindel want die riep altijd "alle bommen en granaten".

  lindeboomschool, 1962

  ?