Edith Negrijn

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edith Negrijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Edith Negrijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fantastische school, geweldige vriendinnen en vrienden, alles kon er, Samen met Marja Meyjes (die ik nog steeds regelmatig zie) in het Vondelpark groot geworden.

  Fantastische school, geweldige vriendinnen en vrienden, alles kon er, Samen met Marja Meyjes (die ik nog steeds regelmatig zie) in het Vondelpark groot geworden. Helaas door ziekte eind 3e klas van school. Mocht dat jaar van Bose niet meer overdoen. Jammer, jammer. Bevriend met Simon Friedman, Gloria Wantzing, Ruud Heinrich, Lex Berman, Hotze Eisma, Rob de Jong (Heeft mijn trouwfoto's gemaakt in '83).

  Gemeentelijke school voor Havo, 1969

  Ik was niet zo aanwezig maar ik heb wel leuke herinneringen aan de Lovelingschool, eerst bij Edith Drachten (mijn naamgenoot) en daarna bij meester Gaaf, die altijd bordewissers gooide en behoorlijk uit zijn dak kon gaan en vooral vaak klierige jongens de

  Ik was niet zo aanwezig maar ik heb wel leuke herinneringen aan de Lovelingschool, eerst bij Edith Drachten (mijn naamgenoot) en daarna bij meester Gaaf, die altijd bordewissers gooide en behoorlijk uit zijn dak kon gaan en vooral vaak klierige jongens de klas uit knikkerde met een trap onder hun kont. Mijn vriendinnen waren Ansje Thomas ,Marja Koppelman, Martine van der Reyden en Lidy van Sunder. Lidy had ook nog een broer en die noemden wij flubber...?... vraag me niet waarom. Ook ging ik wel om met Hennie Herbers.

  Lovelingschool, 1962

  ?