edith mulders

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van edith mulders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  edith mulders heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Gezellig in de pause de stad in! Kan me nog goed aan Gerrie Reintjes herinneren, die kwam altijd op stage-bezoek! Ik werk sinds 1993 in Duitsland, omdat ik toen der tijd geen werk vond in Nederland.

  Gezellig in de pause de stad in! Kan me nog goed aan Gerrie Reintjes herinneren, die kwam altijd op stage-bezoek! Ik werk sinds 1993 in Duitsland, omdat ik toen der tijd geen werk vond in Nederland. Sinds 8 jaar werkzaam op een neurochirurgische Intensive Care en sinds 5 jaar studeer ik ook nog geneeskunde in Aken. Ben hopenlijk over 1,5 jaar klaar met mijn studie.

  2004, edith mulders

  Ik heb me altijd heel goed gevoeld op deze school.

  Ik heb me altijd heel goed gevoeld op deze school. Leuke herinneringen aan meester Bremen en de musical-voorbereidingen! Ik was altijd goed bevriend met Liesbet Smeets en Ellis Helders. Zou het heel leuk vinden te horen hoe het met mij oude klasgenoten gaat!

  2004, edith mulders

  Ik kan me nog goed aan die tijd herinneren! De dikke agenda´s met liefdesgedichten, de eerste vriendjes! Engelse les bij Maas en v.

  Ik kan me nog goed aan die tijd herinneren! De dikke agenda´s met liefdesgedichten, de eerste vriendjes! Engelse les bij Maas en v.d. Wetering. Nederlands bij Blankert en Geschiedenis van Klomp. Het was een hele leuke tijd!

  2004, edith mulders
  ?