Edith Geurts

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edith Geurts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Edith Geurts heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De gegevens staan onder de nieuwe naam van de school, zie ook de leuke foto van toen.

  De gegevens staan onder de nieuwe naam van de school, zie ook de leuke foto van toen

  koningin Wilhelmina school, 1966

  De lessen 's avonds, vaak keten met elkaar.

  De lessen 's avonds, vaak keten met elkaar. Stiekum de flat verlaten en over het balkon weer naar binnen. Het skelet aankleden, Melief die zijn oogje liet vallen op het vrouwelijk schoon en heel veel lol onder elkaar.

  A.M.O.Z. opleiding, 1973

  In mijn tijd heette deze school: Shape International School, section Belgique.

  In mijn tijd heette deze school: Shape International School, section Belgique. Voor Nederlanders zeker even wennen aan die strenge, soms erg oudbollige regels en lessen in het Frans. Maar de sfeer onderling met klasgenoten was super, met name doordat je de leraren goed voor de gek kon houden vanwege de taalbarriëre. Tussendoor naar de bowling of het Youth centre tegenover de school, veel internationale vrienden en veel buitenschoolse activiteiten. Ik ging o.a. om met Wils Brogtrop, Josta Billitz, Karin de Waard, Alexander Fievez, Eric Smith, Marianne Budèl. Wilja Bakker, Hans den Haring, Marit van den Riet, Josien van AmeijdeToffe herinnering. Helaas ging iedereen na zo'n 3 jaar weer terug naar Nederland en verlies je je vrienden als kinderen van militairen veelal uit het oog.

  A.M.Dilgschool, 1969

  ?