Edith Dijkhuizen

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edith Dijkhuizen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

  Edith Dijkhuizen heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ook op deze school heb ik een ...

  Ook op deze school heb ik een fantastische tijd gehad. Vooral het eerste jaar met Chaan (Chantal), Olga en Linda. Ook het tweede jaar goeie herinneringen aan het uitstapje naar Brugge. Hadden we zelf nog even geregeld omdat het skieen in het Sauerland niet doorging. Jammer dat het verzorgen mij niet echt lag dus ben ik uiteindelijk een secretaresse opleiding gaan doen en van daaruit gaan werken. Eerst enkele jaren in de Verzekeringen en makelaardij gezeten en via een kleine overstap naar de uitzendbranche om alweer snel over te stappen naar het bedrijf waar ik nu werk. Hier heb ik het erg naar mijn zin.....

  2004, Edith Dijkhuizen

  Een errug leuke tijd gehad!! W...

  Een errug leuke tijd gehad!! Was veel te veel met andere zaken bezig behalve school. Veel contact met juffrouw Bots gehad omdat ik weer eens de klas was uitgestuurd. Leuk eerste jaars kamp gehad bij van Tilborg thuis. Daarna nog een keer in Schaijck.

  2004, Edith Dijkhuizen

  Wat een leuke school was dit. ...

  Wat een leuke school was dit. Ik heb hier eigenlijk alleen maar goede herinneringen aan. Ik heb net als zovelen eerst een tijd doorgebracht op de Gabrielschool in de Pater Eijmardweg. Bij "Pietje" de sigarenhandel snoepjes halen na school. En vervolgens de naar de Michael school.

  2004, Edith Dijkhuizen
  ?