Edith deOlde

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edith deOlde en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Edith deOlde heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad op deze school, was al vaak ziek en moest hard werken om met de lesstof bij te blijven.

  Leuke tijd gehad op deze school, was al vaak ziek en moest hard werken om met de lesstof bij te blijven. Tussen de middag geregeld ff bij de Berehap wat lekkers halen...Het was de tijd van leren, slapen en vooral veel uitgaan! Later veranderde de naam van deze school in Mavo-Havo De Dissel, de school stond aan de van Schaikweg t.o. de brandweerkazerne, school is inmiddels al een aantal jaren geleden gesloopt. Er is nogal eens verwarring met De Baander aan de Smedingeslag, dat is dus echt een andere school!!

  mavo baander, 1984

  Deze school werd later De Wenke genoemd en daarna uiteindelijk De Bascule.

  Deze school werd later De Wenke genoemd en daarna uiteindelijk De Bascule.Leuke tijd gehad op de lagere school, ook toen al regelmatig ziek, moest altijd lesstof vooruit werken om niet teveel achter te gaan lopen,mr. en mw. Planting gaven zelf ook nog les, al kon mw. Planting de boel niet aan en leek ze vaak overspannen. ging o.a. om met natasja stuiver, angelique de vries, anita bos, leonie beukers, jolanda post en diverse anderen.

  planting, 1978

  Heb in 93-94 de opl.

  Heb in 93-94 de opl. Secretaresse Nederlands gevolgd.In 92-93 de opl.Medisch Secretaresse. Het waren avondopleidingen. Had al vreslijk last van mn benauwdheid, kon amper de 2 trappen opkomen om bij het lokaal te komen, moest boven eerst bijkomen voordat ik het leslokaal in ging (was nog in het oude gebouw ongeveer t.o. de ingang van de dierentuin, boven de toenmalige rabobank)In 93-94 hadden we al les in het nieuwe gebouw naast het Postkantoor in de Hoofdstraat van Emmen, een hele vooruitgang, goddank geen traplopen meer....

  Interacademie Mercuur BV, 1992

  ?