Edith denBakker

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edith denBakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Edith denBakker heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voor mijn was de opleiding in dit Academische Ziekenhuis op de Grimburgwal een hele spannende en geweldige ervaring.

  Voor mijn was de opleiding in dit Academische Ziekenhuis op de Grimburgwal een hele spannende en geweldige ervaring. Ik heb er als een jonge vrouw mijn weg in de verpleging gevonden, wat mij sterker en zelfstandiger heeft gemaakt. Het ziekenhuis zelf was een hele aparte sfeer. De oude gebouwen met zijn gangetjes en zoldertjes. De zalen met 20 bedden, echt een wereld van verschil met nu. De nachtdiensten die je op zaal door bracht met een klein lampje aan tafel terwijl de patienten lagen te slapen. Op chirurgie, had je regelematig patienten met schot en steekwonden. Dat zie je nu veel meer, maar toen jeetje poeh poeh. Amsterdammers zijn ook hele gezellige maar ook erg confronterende mensen. Heb er regelmatig lopen blozen. In 1975 ging ik over naar het Juliana ziekenhuis in Zaandam. Omdat ik altijd in Zaandam heb gewoont en ben blijven wonen. Dat was echt een overgang. Een wereld van verschil zo'n streek ziekenhuis. Ben benieuwd of ik nog iemand van de begin periode tegenkom.

  Inservice opl. A-verpleging..., 1973

  Voor mij was de lagere school een vage periode, waarschijnlijk omdat ik zo verlegen was.

  Voor mij was de lagere school een vage periode, waarschijnlijk omdat ik zo verlegen was. Ik had geen vaste vriendin. De schoolreis aan het einde van de zesde klas naar Terschelling vond ik wel leuk. Ook de musical kan ik me nog wel wat van herinneren.

  Wilhelminaschool, 1957

  ?