Edith Beglinger

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edith Beglinger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Edith Beglinger heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mijn eerste groep, de tweede klas, op een gloednieuwe school, toen nog Prins Clausschool.

  mijn eerste groep, de tweede klas, op een gloednieuwe school, toen nog Prins Clausschool.

  Prins Constantynschool, 1975

  Mijn allereerste klasje, de tweede klas, in een gloednieuw gebouw.

  Mijn allereerste klasje, de tweede klas, in een gloednieuw gebouw. prachtig. Ik was voor 1 jaar aangesteld want ik zou in 1976 gaan trouwen en verhuizen naar Anna Paulowna in Noord-Holland.Hier woon ik nog steeds. Ik heb ook nog een poosje blokfluitles gegeven na schooltijd omdat degene die het deed ziek werd. Ik herinner me het 3 daagse schoolreisje voor klas 4, 5 en 6 in een jeugdherberg waar we een soort olympische spelen organiseerden Toen ik op 6 juli 1976 trouwde in de kerk in Voorburg waren er ondanks de vakantie en de grote hitte (31 graden) een flink aantal kinderen uit mijn klas. Vreselijk leuk. Mijn collega's uit die tijd waren o.a. Greet Kalberg, Wim Peters en Lida Ravenhorst, de directrice. Tijdens een reunie heb ik nog een aantal oudleerlingen ontmoet. Grappig om dan te weten te komen wat er van iedereen geworden is.

  Prins Clausschool, 1975

  Deze school stond inderdaad aan de diamanthorst in Mariahoeve maar dat ligt in Den Haag.

  Deze school stond inderdaad aan de diamanthorst in Mariahoeve maar dat ligt in Den Haag. In mijn tijd heette hij voluit: Pedagogische academie, rijksopleiding voor onderwijzer. De directeur was toen Meneer Cardozo en voor rekenen hadden we een klein Indisch mannetje wiens naam ik vergeten ben. In die tijd begon het populair te worden leraren bij de voornaam te noemen. Ik heb de HAVO top (klas 4 en 5) daar gedaan en aansluitend de onderwijs opleiding.In 1975 ben ik geslaagd. Ik kan me nog herinneren dat in het laatste jaar er veel ouderen bij kwamen om de hoofdakte te halen.

  Pabo Mariahoeve, 1970

  ?