Edgar Viszer

Kent 0 personen

WONTTELL
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edgar Viszer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  Edgar Viszer heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 8

  Door een wervingsactie kwam er in 1994 een compleet nieuwe groep, waar ik ook bij zat, bij de brandweer van Hoogezand-Sappemeer.

  Door een wervingsactie kwam er in 1994 een compleet nieuwe groep, waar ik ook bij zat, bij de brandweer van Hoogezand-Sappemeer. Tezamen begonnen met de opleiding Brandwacht. Één van de instructeurs was Klaas van Alphen. Een geweldige man, waar ik veel van geleerd heb. Met dezelfde groep ook de opleidingen Brandwacht 1e klasse en Hoofdbrandwacht gedaan. Via een dagopleiding heb ik in Groningen Onderbrandmeester gedaan. Een behoorlijk intensive cursus, waarbij je een behoorlijke bagage meekrijgt. De module Sociale vaardigheden van Brandmeester in Emmen gedaan en de modules Organisatie en Repressie van Brandmeester op diverse plekken gedaan, met name bij Van der Valk in Assen. Ook hier was het de module Repressie, die intensief was. In november 2005 begonnen met de opleiding Instructeur, welke ik in juni 2006 (positief) heb afgerond.

  2004, Edgar Viszer

  Zie Simon van Hasseltschool.

  Zie Simon van Hasseltschool

  2004, Edgar Viszer

  Ik deed de richting Werktuigbouw.

  Ik deed de richting Werktuigbouw. In 1990 kwam ik in de klas W1a, het jaar daarop in W1c en als laatste in W2p. De mooiste herrinering was, dat de leerlingen van alle 1e klassen (in mijn tweede jaar, W1c dus) een kennisweek maakten naar de Ardennen. Anneke de Groot uit Burgum is eigenlijk de enige die ik mij zo voor de geest kan halen. Waarschijnlijk, omdat ze het enige meisje was.

  2004, Edgar Viszer
  ?