Ed(dy) Tak

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ed(dy) Tak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ed(dy) Tak heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben (blijkkbaar) slecht in namen, maar weet wel dat ik in de klas zat met een stel tweeling broers en een meisje dat haar hand verbrandde bij het oprapen van een (met zuur overgoten) gulden, dit heeft toen nog in de krant gestaan.

  Ik ben (blijkkbaar) slecht in namen, maar weet wel dat ik in de klas zat met een stel tweeling broers en een meisje dat haar hand verbrandde bij het oprapen van een (met zuur overgoten) gulden, dit heeft toen nog in de krant gestaan. Zie op de foto van Jeanette Reitsma (1976) een aantal bekende gezichten o.a. Jimmy Lee? (voorgrond/grote bril). Mijn foto's zijn van de begin jaren, ik heb er nog een aantal van een schoolfeestje.

  hj van wijlenschool, 1971

  Brugklas, G1 Wit en na het eerste rapport G1 Groen, gevolgd achter de 's Gravendijkwal (zijstraat van de Kruiskade), vervolgens een jaar in een dependance in Overschie, vervolgens naar de Daltonlaan (een jaar HAVO, klas 2D, vervolgens MAVO, klas 2A &

  Brugklas, G1 Wit en na het eerste rapport G1 Groen, gevolgd achter de 's Gravendijkwal (zijstraat van de Kruiskade), vervolgens een jaar in een dependance in Overschie, vervolgens naar de Daltonlaan (een jaar HAVO, klas 2D, vervolgens MAVO, klas 2A & 3D & 4?) en als laatste naar de (toen) nieuwbouw aan de Bentincklaan. Weet nog dat Beatrix een officiële opening verrichtte. En natuurlijk op een plaat meezingen "Mammoet dat nou?" (Mammoetwet).

  Wolfert van Borselen, 1977

  Volgde de richting Werktuigbouw (CT - Commercieel Technisch).

  Volgde de richting Werktuigbouw (CT - Commercieel Technisch). Deze richting was toen net nieuw. Laatste jaar stage gelopen, was normaal het 3de jaar.

  1e Middelbare Technische Sc..., 1983

  ?