Eddy van der Splinter

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eddy van der Splinter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Eddy van der Splinter heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Enkele medeleerlingen die ik me nog herinner zijn, Leo Gordijn uit Voorburg en Bert v Es uit Leidschendam.

  Enkele medeleerlingen die ik me nog herinner zijn, Leo Gordijn uit Voorburg en Bert v Es uit Leidschendam. Het eerste jaar in de dependance aan de v d Duynstraat, ik volgde de opleiding timmerman. Voor het vak tekenen, hadden we de Hr. Walison. Heel veel kattekwaad uitgehaald en toch nog wat geleerd ook!

  Technische school St. Josef, 1960

  Ik ben hier naar school gegaan vanaf de vierde klas, John vd Rest, Leo Kortekaas en Andre Le Conte zijn enkele namen die ik nog weet.

  Ik ben hier naar school gegaan vanaf de vierde klas, John vd Rest, Leo Kortekaas en Andre Le Conte zijn enkele namen die ik nog weet. In de vierde klas zat ik bij meester Kroon, de vijfde klas weet ik niet meer maar in de zesde zat ik bij meester v.d.Lans, waar ik fijne herinneringen aan heb.

  St. Jozefschool, 1957

  Ik weet me alleen nog maar Leo de Lange te herinneren.

  Ik weet me alleen nog maar Leo de Lange te herinneren. Van de eerste klas kan ik mij juffrouw Delfgauw nog voor de geest halen, en van de tweede klas weet ik niets meer. In de derde klas meester Baars, die kon je hard slaan. Voordat ik naar meester Koopman moest, ben ik verkast naar een andere school.

  Bonifaciusschool (rk), 1953

  ?