Eddy Clerx

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eddy Clerx en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 28

  Eddy Clerx heeft 28 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  1ste?? Jufrouw Bruinen 2de klas, ontzettend lief! Bakkes, Pierre, (jao dae van det plat!), 3de klas, beresterk.

  1ste?? Jufrouw Bruinen 2de klas, ontzettend lief! Bakkes, Pierre, (jao dae van det plat!), 3de klas, beresterk. Toen een jongetje met z'n hoofd tussen de tralies van het hekwerk klem zat heeft meneer Bakkes hem met z'n blote handen bevrijd. Tubee vierde klas, weinig herinneringen. (hoeveel kun je onthouden in veertig jaar??) Trommelen de strenge, deftige maar faire met z'n eeuwig 'nondedjuuke' in de vijfde klas. Houben 6de, hoofdonderwijzer.

  2004, Eddy Clerx

  Foto's maken.

  Foto's maken. Als 1de jaars de 4dejaars kloppen met korfbal. Boksles van Timmermans?...neah, 1x maar. Schei/nat van Kruytzer. Daarna buskruit aansteken op de binnenplaats...ja dat was ik... De tekenles van Thissen, prachtige man was dat. Eng.- Mevr. Riswick, veel respect voor haar, maar wat had ik een hekel aan die woordjes van buiten knallen! Ned.- Mevr. Goossens en later van Soest. vSoest wilde niet geloven dat ik dat opstel zelf geschreven had, punt aftrek! Een 8 maar..de %$%$ Ik kan er nu mee lachen. MAAR HET WAS MIJ EIGEN OPSTEL! Siprianus, ach veel te aardig voor zijn tijd. Roers, wat gaf die ook al weer? Gramtinne, wis?

  2004, Eddy Clerx
  ?