Ed van Dalen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ed van Dalen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Ed van Dalen heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Herinner me Cees den Engelsman, Boris Gotovac, Silvio v Loon, Richinel, V Bokkel, John Buurmans, Richard Maas, Frans Meyer enz.

  Herinner me Cees den Engelsman, Boris Gotovac, Silvio v Loon, Richinel, V Bokkel, John Buurmans, Richard Maas, Frans Meyer enz.. Meesters Riemens electro met zijn grote handen, Veringmeyer, Tromp, V der Heuvel, V Doorn, Vink, de Vos, Kiviet, en Jan dennebos pas geleden nog op reunie gezien van andere school, Klaar was dat die man die viegvisde en waar zijn skelet in zijn klas stond, gymzaal op top en tafeltennisen in de kantine en op de hoek had je zo'cafeetje waar je kon tafelvoetballen en Zuidplein jaja, spijbelen daar, leuke tijd gehad.

  2005, Ed van Dalen

  Vooral het voetballen en de meisjes plagen vond ik erg leuk.

  Vooral het voetballen en de meisjes plagen vond ik erg leuk. Nu ben ik inmiddels veranderd?? Ja een leuke tijd gehad met iedereen. Kwam ook soms in de Baroeg

  2005, Ed van Dalen

  Vooral het voetballen en de meisjes plagen vond ik erg leuk.

  Vooral het voetballen en de meisjes plagen vond ik erg leuk. Nu ben ik inmiddels veranderd?? Ja een leuke tijd gehad met iedereen.

  2005, Ed van Dalen
  ?