Ed van Mullekom

Kent 10 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ed van Mullekom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ed van Mullekom heeft 0 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  In mijn tijd stond de school nog overeind op de Helenaveenseweg, meisjesspeelplaats aan de voorkant, jongensspeelplaats aan de achterkant, met een voetbalveld met goals van stenen, en een echte competitie die met een tennisbal werd gespeeld.

  In mijn tijd stond de school nog overeind op de Helenaveenseweg, meisjesspeelplaats aan de voorkant, jongensspeelplaats aan de achterkant, met een voetbalveld met goals van stenen, en een echte competitie die met een tennisbal werd gespeeld. Wat betreft onderwijzers heb ik ze niet allemaal meer op een rijtje (!): Cruijsberg, van Soest, Piet van Bommel, Molenkamp (?), Juf van de Beuken. Klasgenoten waren (ladies first) Mia Cruijsberg, Annie Engelen, Tonnie Cranen, Mia Beumers, Joke Bouten, en wat betreft de knapen: Jo Hunnekens, Jan Hunnekens, Mia Hunnekens, Piet Schers, Jo Verheijen, Jan Sprenkels, Wiel Spreeuwenberg, Cor Haenen, Mat Steegs, Wien Verhaegh, en een heleboel namen schieten me natuurlijk straks pas weer te binnen.

  2004, Ed van Mullekom

  Mixed feelings, zowel plussen als minnen, maar geen rancune.

  Mixed feelings, zowel plussen als minnen, maar geen rancune. Echt een wereld binnen een wereld met heel eigen waarden en normen en sfeer, maar moeilijk om te beschrijven voor, en te delen met buitenstaanders.

  2004, Ed van Mullekom
  ?