ed van beek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ed van beek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  ed van beek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze hele site wordt steeds leuker, met steeds meer herinneringen.

  Deze hele site wordt steeds leuker, met steeds meer herinneringen. Ik kwam pas in de 4e klas op deze school, maar heb het er enorm naar me zin gehad. Juf Kaan, onvergetelijk, Meester Baan, met zijn quizzen, Meester Das met zijn revolutionaire manier van lesgeven... Beste vrienden Peter Bais (is zo gebleven, Hai Peter!), Kees van Bodegraven, Rob Nienkemper, Peter de Graaf en de meiden natuurlijk, Anneke Piersma, Dorien Vreugdenhil, Ellen Grooff, Anita Visser, Margot Visser, Ilse Kersbergen. Musicals en het oud papier op zolder als absolute hoogtepunten!

  prins bernhardschool, 1966

  Wat leuk om deze site nu langzaam tot leven te zien komen.

  Wat leuk om deze site nu langzaam tot leven te zien komen. Na Nieuwediep is de naam Ed van Beek snel veranderd in Ward van Beek. Nieuwediep was vooral een prachtige, zorgeloze tijd. Met gelukkig nog redelijk wat vrienden uit die tijd die ik nog (meer of minder regelmatig) zie of spreek: Erick van Engeland, Edgard de Bruin, Peter Bais, Martin van Hoppe, Ron Boerman, Rob Boel, Rob Griek. Maar ook een paar mensen die ik graag weer eens zou spreken, zoals Jeaninne van Bruggen, Regina Oosterbaan, Cisca Brandjes, Eric van Leeuwen... Ben al een tijdje aan het kijken of er niet via een e-mail kettingbrief een mini-reunie op touw te zetten is. Via deze site moet het toch lukken!

  Openbare Scholengemeenschap..., 1972

  ?