Bekijk het volledige profiel van ed smit en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

ed smit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Leuke tijd gehad op deze schoo...

Leuke tijd gehad op deze school vooral de tussenuurtjes in de "watertoren" en de werkweken waren legendarisch....

2003, ed smit

Heb hier de opleiding Sociale ...

Heb hier de opleiding Sociale Arbeid Ap gevolgd, een opleiding die het jaar daarvoor was opgestart. Op deze school viel het me op dat ik als jongste bij allemaal oude leerlingen in de klas kwam. Toch een hele leuke tijd gehad waarbij het nog steeds onbegrijpelijk is dat ik me diploma zo makkelijk heb kunnen halen. Vooral de eerste twee jaar met Michael Passenier heb ik enorm gelachen, soms tot grote ergenis van mijn klasgenoten, (toch Vincent?) en leraren. Kan me nog goed een lerares Ruth herinneren die we buiten hadden gesloten in haar eigen lokaal...Ook de werkweek was een geweldige ervaring....

2003, ed smit

Was een leuke vrij makkelijke ...

Was een leuke vrij makkelijke school. Kan me nog die leraar Frans herinneren wat een verschrikking die vent altijd dat strafwerk "telwoorden van 1 tot duizend" voluit opschrijven of het schoolplein vegen. Colijn van biologie die zijn krant lezen prettiger vond dan les geven. Prettige herinneringen aan van Oerle (aardrijkskunde) Bos (wiskunde) en Nooy (schei-en natuurkunde)

2003, ed smit
?