Ed Riesenbeek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ed Riesenbeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Ed Riesenbeek heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik kan mij helaas weinig meer herinneren van deze school, alleen dat ik tot over mijn oren verliefd was op Tineke Braas.

  Ik kan mij helaas weinig meer herinneren van deze school, alleen dat ik tot over mijn oren verliefd was op Tineke Braas.

  2004, Ed Riesenbeek

  Leuke tijd gehad op school.

  Leuke tijd gehad op school. Gitaarles van meneer Kuip. Knikkeren met o.a. Aad Welboren, Suzito Bouza, Jose David. Galdys Muller, Wanda Reus, Ingrid Welage, Rina de Nijs leuke meiden waren dat. Ben benieuwd wat er van de klasgenoten is geworden.

  2003, Ed Riesenbeek

  Iedere ochtend begon de fun al in de bus samen met o.

  Iedere ochtend begon de fun al in de bus samen met o.a. Peter Kuyl. Op station Beverwijk was altijd weer de vraag,blijven we in de bus zitten of eerst....koffie. Het werd altijd eerst koffie, dus we kwamen altijd(nooit onze schuld)te laat op school. Tussen de middag altijd lekker lunchen bij zwart-wit met een illegaal biertje. Altijd weer lachen met praktijkserveren van meneer Kok, met zijn appelsap. Kookles van meneer Verbeek met zijn groene race monster. Engelse les van juffrouw ..... ben even haar naam vergeten, was stiekem een beetje verliefd op haar. En wie kent ze allemaal nog, meneer Raps, meneer van Hengel, Meneer Krijger, en natuurlijk Goofy Moerbeek. Momenteel ben ik werkzaam bij bilderberg hotel de keizerskroon in Apeldoorn. Graag zou ik weer met een paar klasgenoten in contact willen komen. Kunnen we wat leuke ouwe koeien uit de sloot halen. ben benieuwd wat er van jullie is geworden.

  2003, Ed Riesenbeek
  ?