Ed Maas

Kent 31 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ed Maas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ed Maas heeft 0 klassenfoto's en kent 31 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Elektrotechniek MSI Niet echt bijzondere herinneringen.

  Elektrotechniek MSI Niet echt bijzondere herinneringen. Was eigenlijk alleen een noodzakelijk kwaad. De omschakeling naar de avondopleiding was een hele verbetering (geen gymles, maatschappijleer en ander onnodig tijdverdrijf meer).

  2003, Ed Maas

  Kan me nog herinneren dat dhr.

  Kan me nog herinneren dat dhr. Laurijssen altijd aan je oren trok als je de klas uitgestuurt werd. Heb ook vaak na 16:00 uur bij dhr. Mous in de hoek van de klas gestaan. Verder wel een leuke tijd gehad, vooral Carnaval en de Musical was leuk.

  2003, Ed Maas

  Ondanks het strenge beleid toch een hele leuke tijd gehad.

  Ondanks het strenge beleid toch een hele leuke tijd gehad. Veel vrienden gehad, misschien leuk om die weer eens te zien. Van de leraren kan ik me van Dorst en van de Westerlaken nog het beste herinneren, leuk om "Jan" iedere carnaval op Baronie-TV te zien. Ook kan ik me van Karremans nog herinneren dat je met hem goed over auto's kon praten. Laatst zag ik trouwens Pietje Moerenhout nog fietsen.

  2003, Ed Maas
  ?