Ed Louwers

Kent 17 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ed Louwers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ed Louwers heeft 1 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leraren als Lettinga, De Bruin, Zandt, Tak, De Zanger, Tillema, Koning (Boris), Hanneman, Woerdeman, Wickel, Roodt, Van Gent, Kersten, Bantje, Krijgsman, Bakker jr en sr, Van Gool en nog vele anderen staan me nog duidelijk voor de geest.

  Leraren als Lettinga, De Bruin, Zandt, Tak, De Zanger, Tillema, Koning (Boris), Hanneman, Woerdeman, Wickel, Roodt, Van Gent, Kersten, Bantje, Krijgsman, Bakker jr en sr, Van Gool en nog vele anderen staan me nog duidelijk voor de geest. Sommige leraren waren ware artisten in hun vak. Daarnaast Weldrager en Dijkstra als troost en toeverlaat. 's Winters bosloop of schaatsen op de IJsclub. Met Verdoorn van aardrijkskunde naar ons schoolschip de Modjokerto van de Rotterdamse Lloyd, Legerdag in Volkel

  Libanon, 1959

  Namen als Wondergem, Bieneveld (Frans), Pleiter (Appie de kale), maar ook Van Wijk, Bal schieten me te binnen, naast mevrouw Bouman, juffrouw Van de Oever, Weijers.

  Namen als Wondergem, Bieneveld (Frans), Pleiter (Appie de kale), maar ook Van Wijk, Bal schieten me te binnen, naast mevrouw Bouman, juffrouw Van de Oever, Weijers. Hoofd van de school: de heer D.H. Hoek. Concierge: De Waal

  AS Talmaschool, 1952

  ?