Ed Kolder

Kent 3 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ed Kolder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ed Kolder heeft 21 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een heel goede en leerzame tijd gehad.

  Een heel goede en leerzame tijd gehad. Op eens, op het laatst ging het niet meer met opnemen van de leerstof en ben afgehaakt. Vermoedelijk door een hersenbeschadiging.

  Akademie voor Natuurgeneesk..., 1986

  Mijnheer de Vizée, die Frans doceerde, was niet zorgvuldig genoeg met het bewaren van de proefwerken.

  Mijnheer de Vizée, die Frans doceerde, was niet zorgvuldig genoeg met het bewaren van de proefwerken. De heer Bookelman was de vlotte en populaire leraar Duits. De heer Visser (aardrijkskunde) werd ontzettend kwaad als iemand zei dat ie honger had. :'Neen, zei hij dan, je hebt geen honger, maar je hebt trek! Jullie weten niet wat honger is. De heer Boeken was de aardige hoofdonderwijzer met bruine vingers van de nicotine. Dhr. Roozenstraten (geschiedenis) had een passie voor zijn legende van generaal "Totleben"in de Krimoorlog; Dat zou onze koning Willem II zijn geweest. Verder waren er dhr. van Oort (engels) dhr. Kok en mevr. van Schaick, dhr. van Schaick (geen relatie tot elkaar), mevr. v.d. weide (Kaatje)dhr. Jansen (wiskunde)

  Nassauschool voor Mulo onde..., 1962

  Ik ben begonnen met theorie op de Cabotschool.

  Ik ben begonnen met theorie op de Cabotschool. Naam van de eerste lerares weet ik niet meer. Daarna mevrouw Slotemaker en de heer Vonk. Ik heb in de Nieuwe Kerkstraat in de hal mogen zingen voor koningin Juliana. Ik ben op de accordeon gaan spelen bij de heer van Wagtendonk. Ik heb een aantal jaren in het accordeonorkest gespeelt. Zo heb ik met het orkest mogen optreden in een VARA TV documentaire over Willem Gehrels. Ook heb ik met het orkest een keer mogen spelen voor de AVRO radio.

  Volksmuziekschool Willem Ge..., 1960

  ?