Bekijk het volledige profiel van Ed Draisma en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Ed Draisma heeft 2 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb de schakelklas gedaan e...

Ik heb de schakelklas gedaan en dit niet goed afgerond. Klasgenoot waar ik veel mee optrok was Arie of Adrie Boon. Hij had een oude engelse motorfiets. Ik zelf reed op een NSU Max 250cc 1 cilinder. Voor die tijd was dat heel wat.

2008, Ed Draisma

M.n. meester Kohlzaat, deze ha...

M.n. meester Kohlzaat, deze had vliegtuigjes hangen boven de rijen in zijn klas.De rij die de beste punten had of het meeste kerkbezoek had het vliegtuigje het meest vooraan hangen. Wanneer hij driftig werd smeet hij het vliegtuigje met een enorme klap naar achteren.Stef Aarts ken ik nog, veel mee gestapt later via "West Site" onder de kerk.Veel namen herinner ik me niet. De jongens Huub en broer? was dat Robert Hoogenboom, Wim Noordanus, ??? Gordijn.

2004, Ed Draisma

Bonnet, werktuigbouw, wanneer ...

Bonnet, werktuigbouw, wanneer je op de eerste rij zat was het verstandig een paraplui mee te nemen. Sanne, "as datte we". Schleivers, samen met de leraar maatschappijleer en tekenen(naam vergeten) in een messersmith.

2003, Ed Draisma
?