Ed Derksen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ed Derksen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ed Derksen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat hier 1 jaar.

  Ik zat hier 1 jaar.We kregen Franse les van zuster Michaela,die gezien haar kleine afmeting "pukkie"werd genoemd.De wiskunde leraar{Baan}was wel in voor een grapje.De enige klasgenoot waar ik wat contact met had was:Philip de Roos.De opleiding was voor mij niet de juiste;ik wilde meer praktische vakken,dus ging ik naar de lts[zie daar].

  2007, Ed Derksen

  Na 1 jaar mavo wat helemaal niet beviel,kwam ik hier terecht,ik heb de opleiding metaal gedaan en in 1977 een diploma behaald.

  Na 1 jaar mavo wat helemaal niet beviel,kwam ik hier terecht,ik heb de opleiding metaal gedaan en in 1977 een diploma behaald.De favoriete leraar was meneer Postma,die nog steeds een kerstkaart van me krijgt.Hij gaf Engels.Voor Duits hadden we meneer Knoop,die we Herr Knopf noemde.Ik was ook een beetje een buitenbeentje en had niet zo veel vrienden in de klas.

  2007, Ed Derksen

  hET WAS WEL LACHEN OP DIE SCHOOL.

  hET WAS WEL LACHEN OP DIE SCHOOL.vOORAL IN DE VIJFDE KLAS(JO bANNIER WAS LERAAR)STOND IK MEER OP DE GANG DAN IN HET KLASLOKAAL.IK HEB ZO GOED ALS ALLE KLASSEFOTOS EN ANDERE SCHOOLPAPIEREN NOG IN BEZIT.

  2003, Ed Derksen
  ?