Ed deHaan

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ed deHaan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ed deHaan heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik zat samen met mijn kamergenoot Eelco op kamer B12.

  Ik zat samen met mijn kamergenoot Eelco op kamer B12. Deze kamer werd altijd gebruikt als inloopkamer. Hele mooie tijd gehad op de Boskamp. Ik ben zelf na de opleiding in Leiden begonnen. Nu alweer 11 jaar in Mokum als Ip. (Ja het kan gek lopen) groetjes !!!!

  2003, Ed deHaan

  Ik vond de Mavo zo leuk, dat ik er maar zes jaar over heb gedaan.

  Ik vond de Mavo zo leuk, dat ik er maar zes jaar over heb gedaan. Wat mij altijd is bijgebleven is de gemoedelijke sfeer. Natuurlijk werd je vaak door Dhr Olbers bij Nederlands de gang op geschopt, maar achteraf was het allemaal heel gezellig. Verder kan ik mij Dhr Ursem nog herinneren. Hij gaf Engels. Hij wilde nog wel eens iets in spiegelschrift op het bord schrijven. Verder had je natuurlijk nog Rupert (Engels),Termaat (Wiskunde),Van der Velde (Frans), Wolf (Handelskennis/bedrijfsrekenen), Burgers (Gym)en Gomes (directeur) In de burt van de school had je een melkboertje en een ander winkeltje, waar we in de pauze snoep gingen halen (Rembrandtstraat ??)

  2003, Ed deHaan
  ?