Bekijk het volledige profiel van ed dammers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

ed dammers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Schoolfeesten (Icarus 25jaar) ...

Schoolfeesten (Icarus 25jaar) Druk met het maken van raket onderdelen tijdens de praktijklessen metaalbewerken (een bijvak voor ons, elektronica boeren) Gezamelijk met een paar klasgenoten een grote raket van hout en karton gemaakt voor het jaarlijkse sinterklaas feest. Hoogtepunt het afschieten van de neuskegel, gevuld met grote bolknak sigaren,richting podium. Natuurlijk ook de dagelijkse busreis vanaf het Luchtvaartlab in Amsterdam richting Den Haag en visa versa. Ook herinner ik me een ernstig auto-ongeluk in een dichte mistbank bij schiphol. Wij kwamen bij Aalsmeer weer de weg op toen een scooter tegen een vrachtwagen botste. Met als gevolg een kettingbotsing van ruim 20 auoto's en twee NSbussen. In de berm staande zwaaide wij met brandende kranten om de automobilisten te waarschuwen. Het was een bijzondere school met een aantal markante leraren, waar ik veel geleerd heb. Hoe zou het gaan met Hannie de Geus, Zwijnenberg, Hans Wens en al die andere klasgenoten? eddammers adsign hetepost *******

2004, ed dammers

Herinneringen o.a. aan de heer...

Herinneringen o.a. aan de heer Wormer die de rook van zijn zware shag, door zijn smetteloos witte zakdoek blies. En uitvoerig kon vertellen over zijn tijd in 't "Jappenkamp". En natuurlijk veel van mijn klasgenoten. Hoe zou het gaan met, Hillie Visser, Jan Pijpers, Kees en Joke Kelderman en al die anders klasgenoten. eddammers adsign **************.

2004, ed dammers
?