Ed Blankert

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ed Blankert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ed Blankert heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mooie herinneringen, scheikunde proeven bij immerzeel, heel goede handellessen van hoe heet die ook al weer, jawel Hans Kadiks, Frans van Ida huyssoon, ik kwam met moeite aan een vijfje, Leuke uitstapjes naar de Eifel, zeilen op het ijsselmeer en de H5 re

  Mooie herinneringen, scheikunde proeven bij immerzeel, heel goede handellessen van hoe heet die ook al weer, jawel Hans Kadiks, Frans van Ida huyssoon, ik kwam met moeite aan een vijfje, Leuke uitstapjes naar de Eifel, zeilen op het ijsselmeer en de H5 reis naar Berlijn, die we na afloop nog eens op 8m film terug zagen met muziek van PinkFloyd (echoes) erbij. Biljarten in caf beukelsdijk en dan slechts één kop koffie nemen. Was wel een leuk sfeertje toen.

  2004, Ed Blankert

  Elke keer weer om de hoek kijken als je naar school ging, of de schooltandarts er niet was.

  Elke keer weer om de hoek kijken als je naar school ging, of de schooltandarts er niet was. Klappen voor je billen van juffrouw Vergunst, Meester klapwijk en de afschuwelijke houten molen die we aan mr. Vink gaven als afscheids cadeau van de 6e klassers.

  2004, Ed Blankert
  ?