Ed Bijleveld

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ed Bijleveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Ed Bijleveld heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb hier alleen in de eerste klas gezeten en een stukje in de tweede.

  Ik heb hier alleen in de eerste klas gezeten en een stukje in de tweede. Ik heb nog wel een foto, maar dan moet ik even op zolder zoeken. Namen uit die tijd: Peter van Os, Peter Beukers, ... Knuppe, Barbara Pinchetti, Karin Hunt, Marionne Klemkerk, Monique Hoekstra , Monique Hogendoorn, Silvia Plantinga, Ferry Loopies, Juf Barends (later Prinsen), Jenny, Frank.... Indien ik de foto erbij heb komen er vast nog meer namen.

  2003, Ed Bijleveld

  Ik kan me maar weinig van de Nollen terughalen.

  Ik kan me maar weinig van de Nollen terughalen. Ik heb er maar 1 jaartje op gezeten en nog niet eens een volledig jaar ook. Het was een warrige periode. Halverwege de tweede van de spingplank (Nieuw Den Helder) ging ik naar de nollen en daarna naar de 3e op de Torp. Namen uit die tijd ? Ben ze bijna allemaal kwijt, Pauline de Jong is de enige die ik me kan herinneren.

  2003, Ed Bijleveld

  Ik was bekend als Edwin Bijleveld, maar ja je wordt ouder en dan is het al snel Ed.

  Ik was bekend als Edwin Bijleveld, maar ja je wordt ouder en dan is het al snel Ed. Leraren en leraressen die ik me kan herinneren: Mevr. Keizer, Schuiling, Hoetink en van Leeuwen. Medelotgenootjes: Peter Spenneman, Lilian Scheffer, Wietske Dam, Kees Oud, Gerard Zegel, Johny Raaimaakers, Paul Morelissen, Peter Seykes, Koosje Jansen, Monique van der Elst, Eric Meier, Fred Morrien, Ilse Olierook, Marianne Bakhuizen, Arriane Starrenburg, Robert Wiltenburg, Jan ten Cate, Yvonne Vader, Frank Visser, Henk Ramp, Erik Korevaar, Teddy Verscholten, Fred Mosk en hoe langer ik nadenk hoe meer het er worden maar het blijft dan vaak steken bij alleen een voor- of achternaam of alleen maar een gezicht. Ik zal eens de oude klassefoto's erbij halen om nog meer namen te genereren. Nu laat m'n geheugen me al aardig in de steek maar ja het is al meer dan 30 jaar terug.

  2003, Ed Bijleveld
  ?