dyonne wolfs

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van dyonne wolfs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  dyonne wolfs heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op de Maria School gezeten van ongeveer 1964 t/m 1970.

  Ik heb op de Maria School gezeten van ongeveer 1964 t/m 1970.Ik had me eerst aangemeld bij de Cramignon, toen stond de Maria Schhol hier nog niet bij. Ik herinner me zuster Sophie nog heel goed. We moesten ieder jaar met koninginnedag het Wilhelmus zingen bij het hijsen van de vlag, en dan kregen we volgens mij een sinaasappel. En dat terwijl de jongens van de jongensschool ons uitlachte. En zuter Lea(o)cadie, die met breinaalden onder haar kap stak, als ze jeuk had. Kortom: best wel een leuk herinnering aan die tijd. Inmiddels getrouwd en 2 kinderen, en wonende in Almere.

  Maria school, 1964

  Ik heb op Stella Maris gezeten van ong.

  Ik heb op Stella Maris gezeten van ong. 1977 t/m 1979, 2 jaar, na de Mavo. We zaten toen nog in de Prof Pieter Willemstraat, en in die straat daarachter, in een bijgebouwtje, wat later volgens mij is afgebroken. We hadden een klas met alleen maar meiden, en dat terwijl het toen al Havo was. Geen MMS meer. Volgens mij lag dat aan het vakkenpakket. We hadden alle talen en aadrijkskunde en geschiedenis. Ik heb een hele leuke tijd gehad. We zijn nog met de klas een paar dagen naar Texel geweest. In een boerderij.Dat was voor mij het eerste schoolkamp. Ik heb er absoluut alleen maar goede herinneringen aan. Aan mijn hele schooltijd, op het Stedelijk Lyceum na, heb ik alleen maar goede herinneringen. Ik hoop dat er meer leerlingen zich aanmelden.

  Stella Maris, 1977

  Ik heb op de Mavo gezeten van ong.

  Ik heb op de Mavo gezeten van ong. 1973/1974 t/m 1975/1976. Twee jaar maar. Ik kwam van het atheneum, moest door ziekte een stapje terugdoen. En wat vond ik dat erg! En wat heb ik een leuke tijd gehad! We zaten in een klas met voornamelijk meiden, er zaten geloof ik maar 5 jongens in de klas. Een verschil van dag en nacht met het Stedelijk waar ik vandaan kwam. Jammer, dat ik nog geen bekende namen ben tegen gekomen.

  Mavo Maria Immaculata, 1973

  ?