Drik Verhoeven

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Drik Verhoeven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Drik Verhoeven heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben in 1966 halverwege het schooljaar in klas twee gekomen.

  Ik ben in 1966 halverwege het schooljaar in klas twee gekomen. Een vriend van mij Wim Koeleman kwam samen met mij vanaf de St. Jan Mulo uit Goirle. Ik kan me niet veel meer herinneren van deze klas wel uiteraard de Heer Ottenma en de lessen "kantoor praktijk". Ook de tieplessen bij de Hr Ottenma aan de Bosscheweg weet ik nog. Ik ben wel altijd met veel plezier naar deze school gegaan en heb deze ook afgemaakt en het diploma behaald.

  LEAO Dr. Ariëns, 1966

  Ik heb maar 1,5 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar 1,5 jaar op deze school gezeten. Ik bleef in de eerste klas zitten waarna ik deze over ging doen. Na een halfjaar ging het weer fout waarna ik naar de LEAO in Tilburg ben gegaan.

  St. Jan Mavo, 1964

  Het was voor mij een leuke tijd op deze school.

  Het was voor mij een leuke tijd op deze school. Tijdens de pauze werd er altijd gehandbald er stonden ijzeren goals op de speelplaats. We zaten niet met zoveel jongens in mijn schooljaar zodat we steeds met een hogere klas samen in een lokaal zaten. Meester van Gool ook wel d'n Bok genoemd had zijn handen nogal los zitten en hij wist ook goed met de meetlat om te gaan. Veel van mijn oud klasgenoten zie ik nog vaak in het dorp maar ook een aantal ben ik uit het oog verloren. Het zou leuk zijn om toch eens een reunie te organiseren. Indien er oud klasgenoten zijn die dat ook leuk vinden ik hou me aanbevolen e.e.a. mee te regelen.

  Tarcisiusschool, 1958

  ?