Drea Mees

Kent 0 personen

SINGLE , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Drea Mees en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 14

  Drea Mees heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Zie alle gegevens op de Charles de Foucauld.

  Zie alle gegevens op de Charles de Foucauld

  2008, Drea Mees

  Veel leuke herinneringen! Ongeveer de helft van de klasgenoten die bij me in de 6e klas van de katholieke school in de Mosoelstraat zaten (Hoofdmeester was de heer Mulder)stroomde door naar de Charles de Foucauld Mulo.

  Veel leuke herinneringen! Ongeveer de helft van de klasgenoten die bij me in de 6e klas van de katholieke school in de Mosoelstraat zaten (Hoofdmeester was de heer Mulder)stroomde door naar de Charles de Foucauld Mulo. Ik heriner me namen als: Gijs, Huub, Dianneke Dekker (altijd naar de laatste mode gekleed) Een stuk of 2 Hansen, Peggy, Tineke, Agnes, Karel Snek, Manfred de Lepper, Annelies, Liesbeth, Els, Hedy. Hedy en Tineke ben ik een paar jaar geleden nog op een reünie tegen gekomen. Ook de leraar Duits, de heer Weerts (had Coco als bijnaam). De heer van Rhijn van Hoofd van de school(pfft wat een autoritaire man was dat) Weet ook nog dat één of 2 van de dochters van de heer van Rhijn op dezelfde school zaten. Verder Lola Rufi, Cherie Beaupain, Peter Groen in 't Woud, Hans Maas, Roy ? en ik weet nog wel wat namen als ik naar mijn foto's kijk. Er is nog een site die www.schoolbank heet, maar dus niet schoolBANK. daarop heb ik een foto gezet van een schoolreisje van de 2e of 3e klas. Fotos volgen

  2007, Drea Mees
  ?