doutje sipma

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van doutje sipma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  doutje sipma heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  meester Dijkstra (klas 1 en 2), kon heel goed met het jongste kroost omgaan.

  meester Dijkstra (klas 1 en 2), kon heel goed met het jongste kroost omgaan. wilde alles best nóg een keertje uitleggen en werd nooit boos. meester Koos (klas 3 en 4), kon heel goed tekenen en ik vond het fantástisch als we handenarbeid van hem haddan. meester van der Wal (klas 5 en 6), de hoofdmeester in mijn tijd en kwam met vernieuwende methodes, bv. het kilometerspel en de lampencode. meester Boonstra (hoofdrekenen en grammatica), is in die tijd getrouwd met een donkere mevrouw, dat vonden we heel interessant. juf Ytsma (handwerken), veel plezierige uren doorgebracht in deze lessen, we zongen ook vaak onder de les. Jannie Wiersma (stagiaire bij meester Koos), was op een gegeven moment aan het tellen met Koos hoevaak een mens ademhaalt in een uur.

  De Korenaar, 1977

  ben nog niet klaar hoor!! ik ben bezig met het derde jaar van de hbo-v duale variant.

  ben nog niet klaar hoor!! ik ben bezig met het derde jaar van de hbo-v duale variant. de p heb ik in deeltijd gedaan, tweede jaar voltijd (2B).

  Noordelijke Hogeschool Leeu..., 2000

  hier heb ik het laatste jaar van de intas met stage gedaan en gehaald.

  hier heb ik het laatste jaar van de intas met stage gedaan en gehaald. de opleiding is daarna van naam en inhoud verandert; het werd O&S zonder stage. ik vond het wel het leukste jaar op de zwettepoort.

  Zwettepoort, 1990

  ?