Bekijk het volledige profiel van Dot Bruring en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Dot Bruring heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

In Utrecht begonnen ben ik na ...

In Utrecht begonnen ben ik na mijn kandidaatsexamen in 1973 naar Groningen gegaan voor het nieuwe studieprogramma met "bolletjes". Ik wilde graag farmacotherapie doen. Nog steeds blij dat ik de switch heb gemaakt! Leuke stad, leuke mensen, sommigen zie ik nog wel eens zo hier en daar!

2004, Dot Bruring

Ik heb op deze school van de v...

Ik heb op deze school van de vierde t/m de zesde klas gezeten bij meneer Bot. Ik herinner me namen als Marianne Westendorp, Joop Hoogendoorn, Georgette ? en nog vele andere. In de laatste klas werden de 2 rijen bij het raam gereserveerd voor degenen die goed genoeg geacht werden voor het toelatingsexamen. We kregen dan extra Algebra les. Ook herinner ik me extra les (Frans?) bij meneer Oele. Ook ik herinner me die keer dat koningin Juliana Zuidwijk bezocht en in een grote zwarte auto over de Slinge reed. Wij spijbelden van school want we mochten niet gaan kijken! Dus dat werd straf.

2002, Dot Bruring

Ik herinner me een schoolreis ...

Ik herinner me een schoolreis naar de Eifel in de 3e of 4e klas, waarbij we overnachtten in een jeugdherberg in Trier. Reuze gezellig, maar volgens de leraren hadden we ons misdragen. Voor straf mochten we niet op schoolreis naar Rome. Ik vond de tijd op school niet zo leuk. Leuker werd het in het laatste jaar (ik zat in 6 B gymnasium), we deden veel samen met de 6HBS B klas. Lerares "Sjors" van natuurkunde was langdurig afwezig vanwege het overlijden van haar vader of moeder. We volleybalden vaak tussen de middag. Met Francisca Valster (Fransje) heb ik nog steeds contact. Andere namen: Mieke Hommes (ging Frans studeren), Anne Marie ? (biologie?), Dinie, Alie, Arijan, Cobi Barendrecht, Joke Hak en nog vele andere.

2002, Dot Bruring
?