Dorothee Morbeck

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dorothee Morbeck en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dorothee Morbeck heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  os van Leeuwen, Loes van Straten, Imana vd Meijden, Geertje vd Groep,Greet en Klaas van Beek, Ineke Overheul, joke van Engelen, Anneke vd Laak en Sonja Hovius.

  os van Leeuwen, Loes van Straten, Imana vd Meijden, Geertje vd Groep,Greet en Klaas van Beek, Ineke Overheul, joke van Engelen, Anneke vd Laak en Sonja Hovius. Mijn broer Joop zat een paar klassen hoger. Wij woonden aan de andere kant van Hilversum, aan de Johan Gerartsweg. Elke dag op de fiets en bij slecht weer met de bus. In 1967 zijn we naar Brabant verhuisd. Ik heb nog wel een klassefoto met meester Winter.

  Rehobothschool, 1961

  ik was voor korte tijd bevriend met saskia.

  ik was voor korte tijd bevriend met saskia. Zij verhuisde naar Rhenen. Mijn twee beste vriendinnen waren Inge Sturm en Jacqueline Hoogenboom. Jacqueline woonde met haar ouders en zusje aan de Nieuwe Hoven. Inge Sturm woonde dicht bij school. Laats zag ik dat haart oude huis werd afgebroken. Ik heb in de klas gezeten bij juf Lankhaar. Na de tweede klas ben ik met mijn ouders verhuisd naar Hilversum

  Adriaan Dirksz van den Heuv..., 1959

  Ik zat in 65 bij meneer Bos in 1C.

  Ik zat in 65 bij meneer Bos in 1C. Mijn beide broers Theo van Gaalen en Joop van Gaalen zaten ook op deze school. Joop zat een klas boven mij en Theo in de vierde. Ik herinner mij natuurlijk het bakkertje en meneer Koudijs. Na de tweede klas zijn we vewrhuisd naar Klundert

  Beatrix Mavo, 1965

  ?