Doris Tactor

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Doris Tactor en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 12

  Doris Tactor heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 8

  Zie ook Centrale Ulo, zat er alleen mijn laatste jaar op vanaf de Mulo-Zuid school i.

  Zie ook Centrale Ulo, zat er alleen mijn laatste jaar op vanaf de Mulo-Zuid school i.v.m. de grote overstap van veel leraren naar deze school.

  2004, Doris Tactor

  Vond dit een heerlijke school.

  Vond dit een heerlijke school. Heb fijne herinneringen aan deze tijd. Zat in de onderbouw bij juffr. Van Ooijen-Prinsen, zij kon prachtig tekenen en zong met gitaarbegeleiding op verjaardagen. Daarna bij juffr. Lindeman. Zij had een speciale manier van niezen, zei "Appetjoe" en zorgde voor veel hilariteit. Hartsvriendin was Boudewine Scheepmaker. Was hevig verliefd op Coen van Vrijberghe de Koningh. klasgenootjes: Gaby van Driem, Saskia Lopez de Leao Laguna, Arien Groen, Ronald Smedicus, Hester Heijnemann, Annelies de Vries,Ate Keur, Peter Reijntjes, etc. etc. Heb later zelf nog eens een kleine reunie georganiseerd. Ben bevriend gebleven met jufr. Lindeman tot haar dood.

  2003, Doris Tactor

  zie ook onder Mulo (Mavo Zuid School).

  zie ook onder Mulo (Mavo Zuid School). Ik vond dit een leuke school, vooral qua saamhorigheid van de leerlingen, woonde in Buitenveldert. Vriendinnen: Milly de Haas, Yvonne Crol, Yvonne Kuijck, Willie Westerman, Simone Jacobs. Namen van jongens die ik me kan herinneren: Johan van Amersfoort, Germ de Jong, George Thé, Jan Prent, Ronald Mooij, Kees Glimmerveen, Wim Dekker(s), Noël Verhaal, Jan Zondervan, Was verliefd op Paul Epstein uit de 3jarige opleiding, dat was wederzijds, hij was mijn 1e kalverliefde. Hij zat ik de klas bij Frans Gast, die enorm veel boterhammen kon eten en erg groot was. Kan me dhr. Cornelissen herinneren de concierge, de snoepkast, het smalle steegje dat als ingang diende aan de Stadionkade. De Pinksterkapel op maandagochtend en de kroketten van de bakker op het Stadionplein. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] zie ook MAVO Zuid School: ken ook diverse leraren, dhr Dat, dhr. Simon Graafhuis (met zijn Harley Davidson), dhr Smit, mw Haust, de congierge dhr. Cornellisen etc. Was Pleiner, namen leerlingen: o.a. Michael van den Ende, Jan Prent.

  2003, Doris Tactor
  ?