Bekijk het volledige profiel van Doris Groenewoud en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 16

Doris Groenewoud heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Jaaaa heel leuke herinneringen...

Jaaaa heel leuke herinneringen. Iedere woensdagavond les. Vrij dansen op zondagavond dacht ik. Dan de Kerstsoiree's met je mooie glimjurk aan en glitters in je haar. Ik was op dansles vanaf 1962 en kreeg nog les van de oude van Bommel en Theo???

2011, Doris Groenewoud

Van deze school weet ik niet z...

Van deze school weet ik niet zo veel meer. Ook hier ben ik niet zo lang op school geweest. Ik kwam uit Huizen en mijn moeder vond het niet zo nodig om mij op de kleuterschool te doen. Als voorbereidng op de lagere school heb ik misschien 6 maanden op deze school gezeten. Ik kan me alleen Juffrouw Mols nog herinneren. Ook vond ik het heel leuk om met de mozaiek te spelen en te tekenen. Ik weet ook nog hoe de klasjes eruit zagen. Ik vond het heel leuk op die school. Achteraf had ik veel eerder naar school gewild.. Maar moeders wil was in die tijd nog wet.

2010, Doris Groenewoud

Op deze school heb ik maar een...

Op deze school heb ik maar een half jaartje gezeten. We zijn toen verhuisd naar de Hoge Larenseweg en kwam toen op de Geertrudisschool. Ik weet alleen nog dat ik bij juffrouw de Hiep in de klas zat. Ik was en ben nu nog linkshandig. Ik kreeg met de aanwijsstok van het schoolbord een tik op mijn linkerhand en moest rechts leren schrijven.

2010, Doris Groenewoud
?