dorine vanommeren

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van dorine vanommeren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  dorine vanommeren heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  verkorte opleiding verpleegkunde.

  verkorte opleiding verpleegkunde

  2008, dorine vanommeren

  Vreselijk op deze school maar de mogelijkheid om sport als extra vak in je eindexamen op te nemen maakte veel goed maar bovenal de gymlessen van Carla van Drunen en de wintersportvakantie met 23 meiden, waaronder Hindry Gootjes, naar Hinterglemm! Geweldig

  Vreselijk op deze school maar de mogelijkheid om sport als extra vak in je eindexamen op te nemen maakte veel goed maar bovenal de gymlessen van Carla van Drunen en de wintersportvakantie met 23 meiden, waaronder Hindry Gootjes, naar Hinterglemm! Geweldig! Carla Botterop voor het eerst op de ski's..! De schoolreis naar Londen was ook helemaal top vooral toen we( 4? meiden, wie ging er mee?...saskia? ) s avonds stiekum samen met de chauffeur nog naar een discotheek in SOHO gingen.... Later gymles van Henk Pepping die je woensdagavond in het wapen van Heemskerk( nu atlantis) kon horen spelen in zijn bandje. De huishoudlessen van Juf de Man en Carla Botterop waren de saaiste lessen die ik ooit gevolgd heb! blij dat ik van deze school kon!

  2007, dorine vanommeren

  opleiding ziekenverzorging.

  opleiding ziekenverzorging

  2007, dorine vanommeren
  ?