Dorine Tenk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dorine Tenk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dorine Tenk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik had vaak ruzie met leraren en speciaal met dhr.

  Ik had vaak ruzie met leraren en speciaal met dhr. Warmerdam, ging om met Monique in den Eng en Miranda Groen. Ik had de pest aan hw, schoolspullen meenemen en optijd komen :-((

  Elsenhof, 1975

  Helaas, ik kan me maar weinig herinneren van deze school (is ook al lang geleden), ben in de derde blijven zitten, daarna gingen we verhuizen en ging ik naar de Willibrodusschool (ook in Rijswijk).

  Helaas, ik kan me maar weinig herinneren van deze school (is ook al lang geleden), ben in de derde blijven zitten, daarna gingen we verhuizen en ging ik naar de Willibrodusschool (ook in Rijswijk)

  Titus Brandsmaschool, 1970

  Ik kom wel wat bekenden tegen op deze site, alleen juffrouwen en meesters, dhr, Hertogh en juf.

  Ik kom wel wat bekenden tegen op deze site, alleen juffrouwen en meesters, dhr, Hertogh en juf. Remmerswaal komen me bekend voor. Ook Marcel zou ik me moeten herinneren, we zijn van hetzelfde jaar, maar helaas, de enige Marcel die ik nog van naam ken, is Marcel van Grieken. Kan iemand mijn geheugen opfrissen?

  Willibrordusschool, 1973

  ?