Bekijk het volledige profiel van Dorine Schipper en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Dorine Schipper heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Die geweldige oude school, ie...

Die geweldige oude school, ieder jaar de opbouw van de kermis. Juf Schouten die super streng een klas van 50 kinderen in toom moest houden. Meester de boer in de tweede. Niet echt mijn favoriet. Meester van Baar had ik in de derde en vierde klas. Echt een schat van een man. Juffrouw Schneiders had ik in de vijfde klas, we hebben wat afgezongen, want daar hield ze van. Meester Schneiders in de zesde klas. Mooie herinneringen aan musicals. Iets van een mooie kerstnacht en Adieu Paris, ik ken de liedjes nu nog. De opbouw van de kermis vlak achter de school, ieder jaar weer leuk om mee te maken. Het dagje naar Artis met de hele school en het schoolreisje naar het Flevohof waar we gingen zwemmen in de kano vijver omdat we het zo warm hadden. De franse dag, echt iets voor de francofielen Meester en Juf Schneiders, ze hebben met ermee besmet ook trouwens.

2003, Dorine Schipper

We waren de eerste lichting Me...

We waren de eerste lichting Meao in Hoorn. Wel een gedoe omdat we steeds naar een anders plek moesten voor de lessen. Mooie herinnering, de uitwisseling voor een weekend met engelse studenten. Een weekend in Engeland en de engelsen hier weer terug, leuke weekends geweest. De concierge in het nieuwe gebouw was een hele lieve gezellige man, die altijd in was voor een gezellig praatje. Frans van een echte francaise, ik heb heel veel van haar geleerd. Duits van Schliecker, van hem heb ik goed leren articuleren, niet mijn favoriete taal trouwens. De leraar Recht vond ik echt een kanjer, Willems heette hij volgens mij, hij kon altijd zo mooi vertellen over rechtzaken, we zijn met hem ook naar het kantongerecht geweest.

2002, Dorine Schipper

Een heerlijke tijd gehad op de...

Een heerlijke tijd gehad op deze school. Leuke herinneringen en klas- en schoolgenoten, Mirjam Machteld, Ida Balk, Elly Bosch, Marie-Louise Dekker, Jolanda Meilink, Gonny van Paassen, Madelein Twijnstra en ga zo nog maar ff door. Jongens? Ow, waren die er ook? Heel veel aardige leraren gehad. Bottemanne, Schalkwijk, Kok, Kraay, Hans Besseling, van Scheppingen en natuurlijk Sijm. We zijn op zeilkamp geweest, hele gezellige dagen. Een hele mooie herinnering.

2002, Dorine Schipper
?