dorine brinkel

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van dorine brinkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  dorine brinkel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb de avond HEAO gedaan, richting CO.

  Ik heb de avond HEAO gedaan, richting CO. In de klas met oa Sandra Stuurman, Karin Kamerbeek, Marjon van Laarhoven, Danny ..., Elly, Matty van den Berg, Sandra Roumimper etc. Ik vond het een leuke school. Het was hard aanpezen, maar de sfeer in de klas maakte veel goed

  HES J. van Zwijndregt, 1989

  Ik vond het Erasmuscollege een hele leuke school.

  Ik vond het Erasmuscollege een hele leuke school. De o-uren vond ik ideaal, was een leuk systeem. In de klas gezeten met Karin Karreman, Leonora Jansen, Nicole...., Ankie Havenaar, Jacqueline van Lier (en vele anderen...)

  Erasmus College, 1975

  De viering op vrijdagmiddag, de ontelbare stukjes en dansjes die ik gedaan heb, mijn klasgenoten Antoinette Bomers, ika van Beest, Sylvia Milani, Ingrid Wendel, Joep Venmans, Arjan Bieshaar als klasgenoten.

  De viering op vrijdagmiddag, de ontelbare stukjes en dansjes die ik gedaan heb, mijn klasgenoten Antoinette Bomers, ika van Beest, Sylvia Milani, Ingrid Wendel, Joep Venmans, Arjan Bieshaar als klasgenoten. De meesters en juffen: Meneer van Leeuwen, meneer Roelen, juffrouw Somaire, juffrouw Speet (liet een scheet etc...), etc.

  Bijdorpschool, 1969

  ?