Dorien Breet

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dorien Breet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dorien Breet heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school heb ik het best leuk gehad, namen die ik nog ken zijn ,Paul Vos,Jos Baterburg ,Rob Aarendse Simone vd berge,Leo Janssen , De naam van het hoofd was Baars en je had Smit ,Lothman die miste een paar vingers.

  Op deze school heb ik het best leuk gehad, namen die ik nog ken zijn ,Paul Vos,Jos Baterburg ,Rob Aarendse Simone vd berge,Leo Janssen , De naam van het hoofd was Baars en je had Smit ,Lothman die miste een paar vingers. onder de school had je een grote fietsenkelder, Ik hoop dat er meer mensen zijn die deze school herkennen ,

  St Martinusschool, 1968

  als ik aan deze school terug denk , dan is dat aan mevr de booy, wat een geweldig mens was dat.

  als ik aan deze school terug denk , dan is dat aan mevr de booy, wat een geweldig mens was dat. Geen fijne herinnering was dat michael ( achternaam vergeten ) verongelukte toen hij met zijn moeder en broertje op vakantie ging naar Tennerife , ik woonde toen in de hartmanstraat waar mijn ouders een nachtclub hadden .

  Jan Prinsschool, 1965

  ?