Ontdek PLUS

Dorien Boschman

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Dorien Boschman en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Dorien Boschman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Ik ging van de spinazieacademie naar de V.

    Ik ging van de spinazieacademie naar de V.H.B.O. dat was beter voor mijn algemene ontwikkeling . ik had alle talen in het lespakket en wilde graag stewardes worden want ik wilde wat van de wereld zien .

    Emmaschool, 1977

    Het mooist was een beetje een rebellerende jongere te zijn , iets tussen de hippietijd en flowerpower maar dan net ietsje anders.

    Het mooist was een beetje een rebellerende jongere te zijn , iets tussen de hippietijd en flowerpower maar dan net ietsje anders. Zo gingen we op 1 april al eens helemaal buiten ons boekje onder schooltijd. de jongens van de techniese school waren al stakend langs de scholen getrokken en de groep was al groter geworden . We lieten ze binnen door de ramen op de begane grond , en ze pakten de brandslangen al van de muren . D it zou flink uit de klauw zijn gelopen als er niet een stijve hark van een naaldvak lerares kwam aanlopen met de handen inde lucht en ogen als schoteltjes riep ze keihard ....REN VOOR JE LEVEN!!!!....Nou dat deden we dan ook graag en sloten ons al rebelerend aan bij de ophitsende meute die buiten stond. Vanaf die dag hebben we die dag 1 april altijd vrij gehad althans vele jaren want zulke relletjes wilden ze voorkomen.

    Emmaschool, 1973

    De weekopening en de weeksluiting zijn mij altijd goed bijgebleven.

    De weekopening en de weeksluiting zijn mij altijd goed bijgebleven. Mijn kinderen zaten op "de vogelaar o.b.s" die deze onderwijs methode ook gebruikten. Dit kwam dus al heel vertrouwd over.

    De Dukdalf, 1968