Donny deVreede

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Donny deVreede en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Donny deVreede heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb slechts 1 jaar op deze school gezeten studierichting Economie.

  Ik heb slechts 1 jaar op deze school gezeten studierichting Economie. Wie me het meest is bijgebleven is Jo Gardeniers. Wat was dat een ongelooflijk vervelende irritante man. Voortdurend een grijns op zijn gezicht en hij dacht dat ie alleenheerser was. Hij is het beste voorbeeld van hoe je NIET les moet geven. Door hem ben ik van richting veranderd en velen met mij.

  Fontys Hogescholen, 1989

  De brugklas vond ik leuk.

  De brugklas vond ik leuk. Vooral die keer dat Robert Claessens de krijtborstel door het raam had gegooid. Marc Boosten vrat altijd snoep onder de les en kreeg ooit nog eens een trap onder zijn kont van "Speknek". Dat was lachen. Verder vond ik dat mijnheer Vrijens van Geschiedenis geweldig leuk kon vertellen. Mijnheer Fraets geprobeerd heeft mij te laten zakken. Het sporten altijd super was met Lucy Freitag. Fons Extra een genie was dat ik bij hem nog een voldoende haalde voor Wiskunde. En mijnheer Spronk van Natuurkunde ongelooflijk uit zijn bek meurde.

  Stedelijk Lyceum, 1984

  Altijd overlopertje spelen en trefbal met meneer Gerards in de vierde klas.

  Altijd overlopertje spelen en trefbal met meneer Gerards in de vierde klas. Beste herinnering aan juf De Jong in de tweede klas met snuffel het konijn en Wim de cavia.

  Markus, 1978

  ?