donald deklonia

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van donald deklonia en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  donald deklonia heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Net als zovelen anderen ook de overstap gemaakt van de Jan Ligthartschool naar de Gerhardtschool, was minstens 100 meter dichterbij en veel leuker, toch? Jan en Dick van der Toren herinner ik me nog, Dolf en Martin Vergay, (ook WFC'ers) Met klasgenoten

  Net als zovelen anderen ook de overstap gemaakt van de Jan Ligthartschool naar de Gerhardtschool, was minstens 100 meter dichterbij en veel leuker, toch? Jan en Dick van der Toren herinner ik me nog, Dolf en Martin Vergay, (ook WFC'ers) Met klasgenoten Dick Ris en Kees van Drimmelen trok ik destijds veel op. Favo juf was een exotische schoonheid, juf Van Veen (3de klas). Na mij zaten er nog jarenlang Kloniaatjes op deze school...

  A.H. Gerhardschool, 1958

  Hele gezellige tijd gehad, vooral op de oude locatie, op de Kostverlorenkade, zover ik het me kan herinneren was het een gouwe klas, altijd lachen, vooral met Willem Beers en Willy Thoral, ben benieuwd hoe het tegenwoordig met ze gaat.

  Hele gezellige tijd gehad, vooral op de oude locatie, op de Kostverlorenkade, zover ik het me kan herinneren was het een gouwe klas, altijd lachen, vooral met Willem Beers en Willy Thoral, ben benieuwd hoe het tegenwoordig met ze gaat...In 2005 reunie...aanmelden bij: kuiperlute de rest is het adres van het meestgebruikte adres op de pc (em es en adres)

  Alexander Graham Bellschool, 1967