Bekijk het volledige profiel van Dona Kohler en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Dona Kohler heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

kan iemand zich mij nog herinn...

kan iemand zich mij nog herinneren? ik zat in de 6de klas.

2008, Dona Kohler

ik zat er 2 keer in de eerste ...

ik zat er 2 keer in de eerste en ging daarna verder op de MMS op het Dalton. Herinner me rector Steenbergen en concierge Neervoort, Portengen, Kars, Van Boven, Klein Nibbelink. Nooit vergeten zal ik Visser, want die had een strafplekje voor het bord, speciaal voor de leerlingen die hij niet mocht, zoals ik. Vaak moest ik er zitten met een krant over mijn benen, want hij had een hekel aan mini-rokjes. Rector Steenbergen was een bijzondere man, betrokken bij alle leerlingen; hij bleef vaak achter me staan, als de andere docenten me lieten vallen. Herinner me nog tekenles maandenlang gegeven door een invaldocent, de toen al bejaarde vader van Paul van Vliet. Vond de school eerst veel te kak, maar toen ik er 2 jaar later af ging, vond ik het toch wel jammer, want ik was net aan het wennen.

2004, Dona Kohler

Ik zat er van de 3e of 4e klas...

Ik zat er van de 3e of 4e klas t/m 6e klas. De eerste 3 klassen zaten toen in de Oude Molstraat en de hogere klassen in de Frederikstraat. Herinneringen aan het kerkkoor en de jongens die wij daardoor kenden. Die zaten vlakbij op de broederschool in de Paramaribostraat, waar we de koorrepetities hadden en hingen vaak rond voor onze school na schooltijd. Ik had in de 5e mevr. Dezentje en in de 6e een juffrouw en soeur Marguerite. Ik had ook nog drie jongere zusjes op die school.

2004, Dona Kohler
?