Don Stolwijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Don Stolwijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Don Stolwijk heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  In het begin nog de potkachel ...

  In het begin nog de potkachel achter in de klas, die ze lekker siste als je er sneeuw in gooide. De sigarenkettingrokende Ootes, het schoolplein waar ik een flinke hersenschudding opliep bij het rennen van de ene naar de andere kant in de zesde klas, juffrouw Geelen (aardig mens!). Dank zij Guus hebben we nu de beschikking over een aantal klassenfoto's. En dank zij mijn grenzenloze verzamelwoede kunnen we talloze gegevens naspitten in het adressenboek uit 1960, waarin niet alleen de bekende namen te vinden zijn, maar zelfs de beroepen van onze vaders... Grappig !

  2003, Don Stolwijk

  Na de onmetelijke vrijheid van...

  Na de onmetelijke vrijheid van het lyceum was het errug wennen aan die bizarre discipline van Joosse: de rondjes om het plein in allemaal dezelfde snelheid en het brood eten op het binnenplein, de haarlengtecontrole, etc. Maar ik had m'n diploma in 3 jaar, dus whatever. Op "mijn" klassenfoto staan: Aukje Vollaerts, Carel Stevens, Els Willemse, Jurrie Moolhuijzen, dhr Lodders, Ina de Graaf, Hans Wittkamp, Rob van Wijk, Marijke vd Veer, André van Leersum, Kea van Dijk, Cor den Heijer, Hans Koppenol, Arno Schreur, Rob Piek, Carla Verhulst, Irene Voorhorst, Jelle Douma, Viktor Benjamins, Marijke van Ham, Bas Bossinade, Ingrid Veldkamp, John van Leen, Thea Blom en Ilse Baay. Uiteraard zijn de klassen gesplitst naar handel en wiskunde, dus hebben er meer mensen in "mijn" klas gezeten. Reageer maar, misschien komt er een reünie !

  2003, Don Stolwijk
  ?