Bekijk het volledige profiel van Don Ridder en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 20

Don Ridder heeft 20 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

In Deeltijd de HBO-MW gedaan. ...

In Deeltijd de HBO-MW gedaan. Drama, meditatie, lachsessies. Vechtterapie gedaan met de docente in zo'n grot gewelf aan een Utrechtse gracht. Weekend op de hei en dan je onverwerkte trauma's in de groep op tafel leggen. Cees Korvinius, de aardigste docent recht die ik ooit mee mocht maken. Komt regelmatig in het nieuws als strafpleiter. De meest alternatieve HBO van de SOSA. In mijn examenjaar zijn helaas diverse docenten door de directie de wacht aangezet omdat ze niet over de juiste onderwijs aktes zouden beschikken.

2003, Don Ridder

In deeltjd de mbo-sd gedaan. L...

In deeltjd de mbo-sd gedaan. Leuke tijd gehad

2003, Don Ridder

Toen ik op deze scholengemeens...

Toen ik op deze scholengemeenschap zat maakte buitenbeentjes die- en vierjarige MEAO daar ook deel van uit. Wilde tijden. De schooltas van je buurman fijntjes buiten het raam van het klaslokaal op de kop leeggooien. Stoelen door het lokaal smijten als van Mourik (Maatschappijleer) even de klas uit was. Centen op het spoor leggen als er een trein aan kwam. In de trein van Deventer naar Holten met een paar klasgenoten een schoolgenoot met zijn nek tussen het opengeschoven raam en het raamkozijn klem zetten om vervolgens 1 raam verderop lekker uit het raam te spugen. In de tussenuren biljarten in Cafe de Biester.

2003, Don Ridder
?