Dominique Moesbergen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dominique Moesbergen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dominique Moesbergen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De leukste herinnering is toch wel het derde en vierde jaar geweest.

  De leukste herinnering is toch wel het derde en vierde jaar geweest.... Ik kwam Angela weer tegen na 11 jaar en dat was hartstikke gezelli! Het derde jaar was werkweek toch wel heel gaaf, hoewel ik er enorm tegen opzag! Maar de Geulwandeling en Casino avond was wel heel erg leuk! In het vierde jaar kregen we Sander van veldhuizen "Guus" als mentor. Och wat baalde ik. Maar later was het toch wel een groot feest met hem. Vooral ziijn verjaardag! Toe hij 25 werd (en nu zijn we het bijna zelf...) Heb ik met Fabian toch wel een goed toneelstukje opgevoerd! Jammer dat we er geen cijfer voor kregen. haha

  De Breul, 1995

  Ik kwam alleen het laatste jaartje op deze school omdat we gingen verhuizen naar Odijk.

  Ik kwam alleen het laatste jaartje op deze school omdat we gingen verhuizen naar Odijk. Ik heb een jaar gehad zonder getreiter en heb daar ook zeker van genoten! De herinnering van deze school is toch wel dat juf Margreet altijd zei: "Peter, mijn man....." en meester Hoogmoed heb ik altijd een grappig mannetje gevonden! Het afscheid met de musical is ook iets om nooit te vergeten, "vlieg op!" een reisbureau. Michiel kon een goed accent nadoen en Christianne was een goie schoonmaakster! Mare en cliff konden ook zeer goed opa en oma spelen die een reis hadden gewonnen met de BINGGGGO! haha

  Beurthonk, 1994

  Samen met marlous waren we onafscheidelijk! Hoewel er wel een aantal jaloerse meiden waren die daar soms behoorlijk problemen over konden maken.

  Samen met marlous waren we onafscheidelijk! Hoewel er wel een aantal jaloerse meiden waren die daar soms behoorlijk problemen over konden maken... Dat was minder leuk... Het jaar dat ik ging verhuizen vond ik vreselijk, zonder Marlous! Ik zou nooit meer vriendinnetjes krijgen, maar gelukkig is dat meegevallen. de traantjes zijn toen wel gevallen hoor!

  Ichthusschool, 1990

  ?