Bekijk het volledige profiel van Doeke Posthuma de Boer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Doeke Posthuma de Boer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

In het eerste jaar nog tikkert...

In het eerste jaar nog tikkertje spelen op het Zaailand, maar al spoedig daarna naar de Doelensteeg; Sybs, e.d. En s'avonds in het weekend naar Vat69 en Ode. Ik trok met name veel op met Kees van den Berg met wie ik nog regelmatig contact heb. Ook van Laurens Oldersma hoor ik af en toe nog wel wat. In de vierde klas zaten Hans van Kleef en ik in de woonarken, vooraan in de klas. En de scheikundelessen van meneer Broens, die omdat hij mijn broer kende, voor mij extra streng was en regelmatig schreeuwde "Doeke, dit accepteer ik niet!!!". Pier Tilma uit Blija die Fries bleef praten en het vertikte in het Nederland te antwoorden. Nu ik erover nadenk lijken de herinneringen wel oneindig.

2004, Doeke Posthuma de Boer

Leuke herinnerigen heb ik aan ...

Leuke herinnerigen heb ik aan mijn klasgenoten Kees, Laurens, Siebren (inmiddels helaas overleden), Johan, Hendrik, 2*Alie, Erik, Rudie, Joke, etc. Twijfelachtige herineringen aan de leerkrachten Moelijker (Sloeg je wel erg hard), meester Koopmans (verslaafd roker) en meester Bekius (streng). Juf Goedemoed in de eerste klas. tweede en derde klas weet ik niet meer zeker. Ik hoop dat meer mensen van mijn vroegere klas zich aanmelden. Kunnen we elkaar weer eens zien. Gewoon doen!

2004, Doeke Posthuma de Boer
?